نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : بهداشت موادغذایی و ابزیان
موارد یافت شده: 9
1 - آ سیب شناسی سیستمیک ماهی (چکیده)2 - ماهی شناسی(1) تشریح و فیزیولوژی (چکیده)
3 - ماهی شناسی (2) سیستماتیک (چکیده)
4 - بیماری های ویروسی ماهی و میگو (چکیده)
5 - تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی) (چکیده)
6 - آلاینده های شیمیایی در شیر و فرآورده های لبنی (چکیده)
7 - تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی) (چکیده)
8 - میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی) (چکیده)
9 - راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی (چکیده)